Training Risicomanagement Voort

Op 7 maart 2023 hadden we opnieuw het genoegen om vanuit de PMB Academy van Het Projectmanagementbureau een training te verzorgen voor medewerkers van Voort. Deze training over risicomanagement werd verzorgd door Peter Regtering.

De training vond plaats op het kantoor van Voort te Utrecht. Met de deelnemers werd de stof doorgenomen waarbij praktische voorbeelden, theorie en oefeningen elkaar op een natuurlijke wijze afwisselden.  Deze werkwijze werd zeer gewaardeerd, getuige de reacties van deelnemers.

We zijn er trots op dat de gemiddelde beoordeling van deze training opnieuw uitkwam op een ruime acht.De kennis van onze trainer, Peter Regtering werd gemiddeld gewaardeerd met een ‘uitstekend’.  Juist hierom hebben wij binnen Het Projectmanagementbureau de PMB Academy opgezet. Wij delen maar al te graag onze passie via trainingen, workshops of hands-on via begeleiding van uw projecten of u of uw medewerkers.

Spreekt dit u ook aan, neem gerust eens contact met ons op wat de mogelijkheden voor u zijn. Wij verzorgen trainingen, workshops en begeleiden u of uw medewerkers op het gebied van:

  • Projectmanagement
  • Risicomanagement
  • Contractmanagement
  • Aanbesteden en Contracteren (of meer specifiek, zoals: Bouwteam, UAV-GC)

Peter Regtering, telefoon: +31 6 33 73 24 32 Email: peter@hetprojectmanagementbureau.nl

Jan-Hendrik Vos, telefoon: +31 6 28 81 92 43 Email: jh@hetprojectmanagementbureau.nl