Over Het Projectmanagementbureau

Het Projectmanagementbureau (kortweg Het PMB) is in 2021 gestart door het bundelen van de krachten van Peter Yme Regtering en Jan-Hendrik Vos. Beiden hebben 15+ jaar ervaring met het leiden van projecten en het adviseren van opdrachtgevers bij hun projecten.

Het PMB is een bedrijf dat top expertise levert in project- en contractmanagement voor projecten in bouw en infrastructuur. Bij Het PMB stimuleren we ondernemerschap: je krijgt de vrijheid om zelf je eigen loopbaan en ontwikkeling uit te stippelen en we bieden ook de optie tot participatie in het bedrijf. In beide gevallen doen we dat altijd samen.

Binnen Het PMB delen we actief onze kennis via de PMB Academy. De PMB Academy gebruiken we om onze gezamenlijke kennis te vergroten. Dit doen we via  kennisbijeenkomsten al dan niet met onze klanten. Vanuit diezelfde Academy levert het PMB trainingen aan onze klanten op het gebied van projectmanagement.

Het PMB kent een platte organisatie en hanteert de kernwaarden: open, eerlijk en transparant.

Ons kantoor bevindt zich in Alphen a/d Rijn. Gezien onze inzet bij klanten werken we echter vaak op locatie. Ook wordt in deze corona tijd veel thuis gewerkt. Standaard wordt er 1 dag in de week op kantoor Alphen gewerkt, waarbij een dagdeel is gereserveerd voor de PMB Academy.