Werkzaamheden Europalaan Noord Utrecht van start

De herinrichtingswerkzaamheden van de Europalaan Noord in Utrecht zijn begonnen!

En daar zijn wij maar wat trots op.

Maurice Ellenbroek, Jan-Hendrik Vos en Peter Regtering mochten namelijk in opdracht van de Gemeente Utrecht deze Europese openbare aanbesteding begeleiden. Ook organiseerden we risicosessies om de risico’s en effecten in beeld te brengen en maatregelen te treffen ter beheersing van de risico’s.

Maar dat was niet alles.

Maurice was tijdens de bouwteamfase, waarin de Gemeente Utrecht en Heijmans alle voorbereidingen troffen, ook als contractmanager betrokken.

Met de herinrichting van de Europalaan wordt een oplossing gecreëerd voor het complexe mobiliteitsvraagstuk van het stadsdeel. Zo wordt, in verband met het groeiende aantal ov-reizigers ten gevolge van de ontwikkelingen in Utrecht Zuidwest, door aannemer Heijmans een vrijliggende busbaan met aan weerszijden een enkele rijbaan aangelegd en krijgen fietsers en voetgangers eigen paden en veilige oversteekplekken. Daarnaast vormt de vernieuwde Europalaan een belangrijk onderdeel van de mobiliteitsstrategie voor de nieuw te ontwikkelen Merwedekanaalzone.

Maurice zet ook tijdens de realisatiefase van Project Europalaan Noord zijn werkzaamheden voort. Zo blijft hij tot en met de oplevering in december 2024 als contractmanager zeer nauw betrokken bij het project.

#Projectmanagementbureau #PMB #projectmanagement #contractmanagement #bouwteam #aanbesteden #Europalaan