Wij hebben de expertise om u te helpen met het aanbesteden en beheersen van werken, diensten en leveringen op Nationaal én Europees niveau. Onze expertise richt zich dan vooral op aanbesteden en beheersen binnen Bouw & infrastructurele projecten.

Aanbesteden

Wij onderscheiden ons in dit vakgebied door onze open en respectvolle houding naar alle projectbetrokkenen. Hiermee borgen we een gedragen teamresultaat zowel in uw organisatie als daarbuiten. Deze eigenschappen komen overeen met de beginselen van het aanbesteden. Het zit in onze genen. De theoretische kennis, waaronder de vigerende wet- en regelgeving, is uiteraard bij ons op orde; we zorgen er voor dat deze via trainingen en praktijk op peil blijft (zie PMB Academy). Bij het opstellen van alle aanbestedingsdocumenten gebruiken wij de theorie en schuwen het, mede door onze ruime praktijkkennis, niet om in overleg met u een eigen interpretatie en uitwerking hieraan te geven.

Contractmanagement

Naast het aanbesteden van projecten, zijn wij gespecialiseerd in het beheersen van uw gesloten contract. Onze werkwijze is om bij voorkeur bij het begin van het project een contracteringsstrategie op te stellen. In deze strategie staat zowel de methode en vorm van aanbesteden, maar ook de wijze om te borgen dat de einddoelen na de aanbesteding in de realisatiefase worden behaald. Voor diverse vormen van contractmanagement (‘traditioneel’ of Externe Kwaliteitsborging) hebben wij ruime ervaring en kunnen we u ondersteunen.