Terugblik op Stamppotdag 2024

Donderdag 14 maart 2024 organiseerden wij ter nagedachtenis aan verzetsheld én grootvader van partner Peter Regtering, Yme Lukas Feitsma, alweer de tweede Stamppotdag in het Nationaal Monument Oranjehotel in Scheveningen.

De Stamppotdag vindt traditioneel ieder jaar plaats rondom de dag dat Yme Lukas werd opgepakt en is voor zowel ons als de aanwezigen hét moment om vanuit dezelfde normen, waarden en inzet van deze verzetsheld stil te staan bij zijn en ons verhaal.

En ook deze keer was het voor alle aanwezigen erg bijzonder.

Zo kregen de eerste aanwezigen, die nog niet eerder de Stamppotdag hadden bezocht, voordat het programma van start ging, een uitleg over het indrukwekkende museum. Ook kregen zij de gelegenheid het museum te bezoeken.

Vervolgens werden zij en de rest van de genodigden welkom geheten door Jan-Hendrik Vos en Peter, waarna Peter het bijzondere verhaal vertelde van zijn opa. En omdat wij het tijdens deze traditie ook belangrijk vinden we inhoudelijk in gesprek te gaan, nodigden wij spreker Jaap de Koning uit om het gezelschap te vertellen over de geschiedenis en de huidige populariteit van Bouwteamcontracten.

Wist je bijvoorbeeld dat als in het oude Mesopotamië een huis instortte en mensen overleden, de architect van het huis ook werd gedood?

Er volgden goede vragen met een inhoudelijk sterke discussie als gevolg.

Na afloop van de lezing was er tijd en gelegenheid om van de stamppot te gaan genieten, ook al was dat met een temperatuur van bijna 18 graden best apart. Tijdens de stamppot was er ruim de tijd om nog eens na te praten over de lezing en nader met elkaar kennis te maken.

We kijken wederom met veel trots en enthousiasme terug op een succesvolle Stamppotdag!

#Projectmanagementbureau #PMB #projectmanagement #contractmanagement #bouwteam