Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

In 2021 is Het Projectmanagementbureau ontstaan na de bundeling van in2Contracts en Yme Projects en Contracts. Het Projectmanagementbureau ondersteunt haar klanten bij hun projecten met de diensten project- en contractmanagement. Ook levert Het Projectmanagementbureau trainingen vanuit haar expertisegebieden via de PMB Academy. Daar zijn wij heel trots op en hopen u de komende jaren mee te (blijven) ondersteunen!

Duurzaamheid is voor ons een standaard onderdeel in onze dienstverlening. Daarom zijn wij samen met de gemeente Alphen aan den Rijn het duurzaamheidsinitiatief ‘Groene Hart Ondernemers’ gestart.

Binnen Groene Hart Ondernemers brengen wij ondernemers samen die een bijdrage willen leveren aan een duurzamere leefomgeving. Als eerste project ondersteunt Groene Hart Ondernemers de aanplant van nieuw groen in het Prinses Irenebos, een groenontwikkeling in Alphen a/d Rijn waar men diverse werkzaamheden uitvoert ter vergroting van de biodiversiteit.

In plaats van een kerstattentie planten wij daarom namens al onze relaties in het najaar van 2022 bomen in het Prinses Irenebos. Daarmee dragen wij en u ook een (lokaal) steentje bij aan de vergroening van onze leefomgeving.

Voor nu wensen u zeer fijne feestdagen en een duurzaam 2022!