Samenwerking een feit: Het Projectmanagementbureau van start.

4 juni 2021, Alphen a/d Rijn. In deze tijd van afstand houden, zijn in2Contracts en Yme Projects & Contracts juist nader tot elkaar gekomen. Beide bedrijven hebben hun krachten gebundeld in een nieuw bureau. Vanaf 1 juli 2021 worden alle werkzaamheden uitgevoerd vanuit Het Projectmanagementbureau

De oprichters, Jan-Hendrik Vos en Peter Yme Regtering, van respectievelijk in2Contracts en Yme Projects & Contracts, hebben jaren samengewerkt als collega’s en zelfstandigen. Beiden hebben brede ervaring met het leiden van projecten en het adviseren van opdrachtgevers binnen de bouw en infrastructuur. Zij ambiëren het om als team verder te gaan, het team uit te breiden en bestaande en nieuwe opdrachtgevers met een breder pallet aan kennis en ervaring te bedienen.

Het Projectmanagementbureau draait om mensen en hanteert het principe van een platte organisatie met de kernwaarden: open, eerlijk, respect en transparant. Het bedrijf levert expertise op het gebied van project- en contractmanagement voor projecten in de bouw en infrastructuur. Daarnaast biedt zij via haar Academy training en coaching op het gebied van project- en contractmanagement. Met de Academy bedient zij zowel eigen medewerkers als opdrachtgevers.

Het bedrijf stimuleert ondernemerschap. Naast passende arbeidsvoorwaarden worden medewerkers gestimuleerd om verantwoordelijkheid te nemen en krijgen de vrijheid om zelf hun ontwikkeling vorm te geven. Het bedrijf biedt medewerkers de mogelijkheid tot participatie.

Het kantoor van Het Projectmanagementbureau bevindt zich in Alphen a/d Rijn. De koffie staat klaar, u bent van harte welkom.

Jan-Hendrik Vos & Peter Yme Regtering

www.hetprojectmanagementbureau.nl

info@hetprojectmanagementbureau.nl