1e Training PMB Academy

Eerste training vanuit de Academy van Het Projectmanagementbureau een feit!

Op 10 november 2021 werd de eerste training in het bestaan van de Academy van Het Projectmanagementbureau verzorgd voor medewerkers van Voort. Deze training over risicomanagement werd verzorgd door Peter Regtering.

De training vond plaats op het kantoor van Voort te Utrecht. Met de deelnemers werd de stof doorgenomen waarbij praktische voorbeelden, theorie en oefeningen elkaar op een natuurlijke wijze afwisselden.  Deze werkwijze werd zeer gewaardeerd, getuige de reacties van deelnemers op de vraag wat hen aansprak: “De theorie die werd behandeld wordt op een interactieve manier gedaan”, “Het verkrijgen van een systematische benadering van risicoanalyse en het beheer/management daarvan”.

De kennis van onze trainer, Peter Regtering werd unaniem gewaardeerd met een ‘uitstekend’ met bijschriften als: “Hij is ontspannen en deskundig, maakt tijd voor een goed gesprek en zorgt ervoor dat de boodschap duidelijk wordt overgebracht” en “Er was veel aandacht voor vragen van de aanwezigen en er was ruimte voor uitleg en een gesprek”.  Juist hierom hebben wij binnen Het Projectmanagementbureau de Academy opgezet. Wij delen maar al te graag onze passie via trainingen, workshops of hands-on via begeleiding van uw projecten of u of uw medewerkers.

Spreekt dit u ook aan, neem gerust eens contact met ons op wat de mogelijkheden voor u zijn. Wij verzorgen trainingen, workshops en begeleiden u of uw medewerkers op het gebied van:

Projectmanagement – Risicomanagement – Contractmanagement – Aanbesteden en Contracteren (of meer specifiek, zoals Bouwteam, UAV-GC).

10 november 2021